Kompisar

Kompisar


Det börjar bli väldigt mycke fart på Yazza, Zehera har en ängels tålamod men ibland tröttnar hon och säger ifrån som tur är! Då gömmer sig Yazza för en kort stund under soffan. I går vallade hon två av katterna så fint,
såg väldigt roligt ut. Jag använder klicker och hon kommer som ett skott när jag ropar och vet att klickar matte då är det godis, måste säga att hon är glad i sånt som går att äta.. Mer labrador över hennes mat intresse än pumi.
Träningen i ridhuset gick både bra och dåligt. Två första loppen glömde jag banan, men när vi vände på banan gick det utmärkt. Två bakombyten, vid däcket samt vid ett hopphinder, har aldrig kunnat göra bakombyte vid ett hopphinder tidigare. Har bestämt mig för att ändra vissa rutiner inför ett lopp. Får se hur det kommer att fungera.

Kommentarer
Postat av: Åsa & Zig-Zag

Vilka härliga bilder på Yazza och Zehera (tänker även på gårdagens). Kul att de verkar ha hittat varandra så bra.
Valpsuktar när jag tittar på dina bilder...
Åsa

2007-02-05 @ 11:53:03
Postat av: sara kalle och zappa

hej.
Näringsmässigt är Magnusson är bra foder det ända som skilljer sig från dom vanliga fodrerna på marknaden är ju att det är ungsbakat, men det har ingen inverkan på näringsvärde eller smältbarhet!! och gillar hundarna det och mår bra på det är det Toppen :)

//Sara

2007-02-05 @ 20:49:21
URL: http://hem.passagen.se/sara.gs
Postat av: Martina&Troya&Csilla

Hur liten är en pumivalp egentligen!! hon ser så pyttig ut bredvid sin storasyster. Du har kanske också fått en pygme ;)

Otroligt söta bilder på de två systrarna.

2007-02-05 @ 21:29:22
Postat av: Marre

Martina,,
Vill inte ha en large hund!
Du får snart träffa henne hoppas jag!
Attans vad duktig Csilla ser ut på bilden i slalomet!
Är det sommar i Skåne! :-)

2007-02-05 @ 21:37:02
URL: http://marrenaas.blogg.se
Postat av: Martina&Troya&Csilla

Nä man vill ju hålla sig under 43 strecket. Var hon minst i kullen? Vet du vad hon vägde när hon föddes? Csilla var minst och vägde 230 gram.

Ja man kan undra hur det står till med vädret. Den där klimatrapporten tar man på rätt stort allvar när fåglarna kvittrar och gräset är grönt i februari, men vi tackar och tar emot för det är super att kunna träna agility hela vintern ;-)

Slalom börjar gå riktigt bra efter envist tragglande hela hösten, hon tycker det är ett superroligt hinder, det syns kanske på bilderna? :D

Ser fram emot att träffa lilla Ýazza.

2007-02-05 @ 23:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0