Veckan som har gått!!

Då har det gått en vecka igen..
Förra helgen var det ju kurs för Malin. I gräset precis bredvid planen hittade Yazza något att äta,, Jag så hur hon stod och åt,,
Och som ett brev på posten blev hon dålig i magen. Måndag morgon ville hon inte gå ut och när vi skulle åka till dagmatte lyfte hon inte ens huvudet när Zehera hoppad ur bilen. Marianne tipsade om morotspuré, så det fick det bli. Det dröjde nästan 4 dagar innan hon var ok i magen.
Söndag kväll var det möte hemma hos Malin för att diskutera om vi skall ha några tävlinga nästa år, och det skall vi!!!  En klass1 tävling först och senare en klass 3 samt lagtävling.   Kommer vi att ha lika kul som när vi har haft sommarcupen så blir det så bra....
Har inte tränat någon agility och snart är det tävling. Känns inget vidare och jag känner ett motstånd inför att åka på den här tävlingen.
I morse när vi vaknade så var det vitt på marken, det kommer säkert att vara borta snart igen, men hundarna fick spatt och hade riktiga pumirace.
Marianne och jag passade på att gå en lång skogspromenad runt Drängsjön, det var vackert med solen över sjön och lite snö på marken.

Bilderna är från förra helgen,,, Ingen kamera med idag.
image419
image420

Hon är en"liten" snygging!
11 månader!
image421

Rösta

Kommentarer
Postat av: Sara & Zappa

Oj vad vuxen hon börjar bli Yazza tiden går verkligen fort.
En riktig liten snygging är hon :)

2007-11-05 @ 10:16:19
URL: http://www.sarastassar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0