Helgen som gick!

I onsdags bestämde jag mig för att på fredagen följa med ÖBK på kryssning med Cinderella. Det ångrar jag inte. Kan samanfattas med två ord,,, Håll i gång, skit kul! Mer kommer inte från mig!
Eftersom lördag föll bort gällande hundträning, så har dagen varit väldigt intensiv.
Promenad i skogen innan min frukost, bra för fettförbränning har jag lärt mig.. Beach 2009 kommer allt närmare. Efter min frukost var det lite saker som "måste" göras i hemmet.. Tråkigt ,så jag valde att ta med hundarna på en ny skogspromenad på dryga timmen..  Men alla som undrar om Crozza får gå så långt kan jag lugna... Vi tog en paus och satt i lugn och ro på en sten i skogen. Lyssande på fåglarna och njöt. Det var fortfarande vackert väder!
Hem och vände för att packa ryggsäcken. Åkte till klubben och tog emot mina kamrater som hade hämtat hem hindren igen från ridhuset. Lite bärande av hinder hjälper till  att slipa formen inför säsongen.
Nästa punkt var kurs för mig och Crozza och nu började det snöa... Typisk vår i Sverige.
Vi jobbade mycket med handling och tränade på cirkelarbete, bakombyten, framförbyten, variera hastigheten.,,,,,
Så nyttigt! Kommer att träna vidare en hel del på de här övningarna. Vill verkligen att Crozza skall få en bra grund att stå på.
Ett tråkigt besked som jag fick per mail var att vi kom inte med på spårkursen. Det var 20 anmälda på 10 platser. Letar andra alternativ.

Kompisar!


Luktar gott!

Crozzas bästa leksak!


Kolla den här filmen! Helt underbar!

Kommentarer
Postat av: Malin, Arwen & Eowyn

Ja, vad KUL vi hade på båten!Typiskt att vi skulle få snö och elände på oss i söndags... Men själv märkte jag det knappt, var så upptagen med alla duktiga hundar och mattar/hussar :-) Crozza ser verkligen ut att ha roligt när hon är på agility-kurs!Kram

2009-03-23 @ 22:36:53
Postat av: Katarina

Det är rätt, vi avslöjar inga detaljer va....?

2009-03-24 @ 11:18:53
URL: http://lazyochzero.dinstudio.se
Postat av: Catherine (o Xanto)

Undrar om ni gjorde bort er rejält på den derre båten eftersom det ä så hemligt ..:::-))

..annars hälsar Xanto att matte har noll koll, det va valp-BIS såklart inte vuxenhund-BIS, matte är snurrig när det gäller sånt.. vooov vooov!!!

2009-03-26 @ 08:49:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0