Vad har hänt?

LONG TIME NO SEE!

Så kan mitt bloggande sammanfattas!
Livet med hundarna går för runt. Tiden räcker inte riktigt till att blogga också! Kvällarna är mörka och hundträningen tar en stor del av tiden som inte tillbringas på jobbet!
Nåväl en sammanfattning av hösten så här långt kommer här!
Vi har haft DM samt KM på klubben. Katarina gjorde sin examination till tävlingsledare vilket hon klarade med bravur. Kan inte vara lätt att försöka styra över ett gäng rävar inom agilityn.
Zehera gick gick riktigt bra och kom 5:a på DM i hoppklassen. Överhuvudtaget har hon fått mer självförtroende och glädje på banan. Sammanfattningsvis så kom Zehera på 1:a plats och Yazza på 2:a plats på KM. Vi fick väldigt fina rosetter, buckla samt andra priser.
Crozza och jag har haft avslutning på agilitykursen. Kursen har varit väldigt utvecklande för oss båda! Jag får tänka på ett annat sätt när det gäller Crozza. Vi har också varit flitiga med att spåra som vi båda tycker är riktigt
roligt. Den stora utmaningen är lydnanden! Men vad vore livet utan utmaningar?
Flocken har utökats med två till katter. Dottern kan inte längre ha sina två kvar så de bor här tillfälligt! Det funkar riktigt bra med hundarna och de andra katterna. Men meningen är att vi skall försöka hitta ett annat hem åt dom. Någon som vet ett bra hem?
I söndags åkte Crozza och jag till Uppsala för att träffa Trolla(kullsyrra) och Minos(morfar) samt deras matte Stina och Marie!
Jag la ett spår åt Crozza som låg ungefär 2 timmar. Första gången hon får ett spår som har en liggtid över en timme.
Blandade med pinnar och snusdosor i spåret! Avslutet var en pinne samt hennes favvoboll! Tyvärr var det någon som hade tagit hennes boll. Men hon var lika glad över att leka med pinnen! Hon är lite energisk i spåret och jag fick ett flertal bra tips från Stina och Marie! Är så tacksam att få träna med tjejerna! Riktigt duktiga "bruksrävar" som dom är!
Vi åkte också till deras klubb och tränade lite lydnad! Crozza var så nöjd när vi kom hem, härligt att se!
I onsdags opererade jag min fot! Tog bort en knöl och fick en skruv som skall hålla tån på sin rätta plats! Allt har gått bra! Det är bara en sak, måste vara stilla. Sjukskriven i en månad, men kan börja gå kortare stunder om två veckor, när de har tagit stygnen! Springa får jag göra om cirka 2 månader!
Har idag börjat träna hundarna (mest Crozza) inomhus! Det kommer att bli en massa stadgeträning som vi kommer att ha nytta av senare hoppas jag.
Husse i huset har jobbat hemma ett par dagar och tagit hand om promenaderna. Nästa vecka kommer pumisarna att gå ut med sin dagmatte och en Dogwalker kommer att ta ut Crozza 1 timme mitt på dagen!
Vill passa på att gratta Crozzas duktiga kullsyskon! Ni kan läsa mer här på uppfödarens hemsida. Vi ligger efter men smyger i vassen! Känner faktiskt ingen press!  Det är först nu jag märker att Crozza börjar "mogna" och att vi börjar få ett riktigt fint samspel!
Hon har börjat bygga på sig muskler och ser inte längre ut som en tarm!
Crozza som har samma färg som hösten!

RSS 2.0