Tävling hemma!

I helgen har vi haft tävling hos oss på ÖBK!
I stort sett har det fungerat bra! Lite grus i maskinen har datasystemet varit! Våra tävlingsansvariga har slitit hårt för att få systemet att fungera!
Det är lite splittrande att tävla samt vara funktionär.
I går tävlade jag och Crozza i tre lopp samt Yazza fick springa två.
Yazza tog en andra plats och fick pinne i agility. Resten var disk. Tyvärr kände jag av min skada mer och mer under dagen. Crozza fick 5 fel i hopploppet men vi placerade oss på en 5:e plats. Och så klart så var det mitt fel!
Eftersom alla var upptagna av diverse sysslor så blev endast ett lopp filmat.
Crozzas hopplopp. 5 fel. Placering 5
I dag hade jag endast ett lopp med Yazza! Där tycket hon att jag var för långsam och sa "kan själv"!
Vet vad vi skall träna på fram till nästa tävling som inte blir Sala. Ställer in den tävlingen så min skada får en chans att läka.
På eftermiddagen åkte vi och gratulerade Fabian som fyller 1 år i morgon!

Så då går vi med stormsteg...

Mot mörkret och kyla! Hoppas på ett flertal fina dagar innan hösten infinner sig på allvar!

Vi har äntligen kommit i gång med att tävla och har deltagit i fyra tävlingar. Stockholm Södra, premiär för Crozza som slutade med en disk. Sedan gav vi oss in i hetluften och åkte till Bergslagsveckan, där jag sprang 16 lopp tror jag,,, Det var blandat resultat med Yazza, mest stolpe ut, med fem fel här och fem fel där! Crozza var lite bångstyrig när det gällde slalom och vi drog på oss fel. Yazza plockade en pinne.
Tina gjorde en kanontävling och stod ofta på pallen! De var riktigt heta! En trevlig vecka med mina klubbkompisar.
Nästa tävling var i Dala-Floda! Kände mig lite mindre ringrostig och samarbetet med Crozza blev bättre och bättre och slalom var inte så svårt längre för henne. Tyvärr slog jag upp min gamla skada och kunde inte fullfölja tävlingen!
Malin var så snäll och körde Yazza i ett hopplopp! De var grymma tillsammans när Yazza släppte tanken på matte! Tyvärr gick Yazza ur slalom en pinne för tidigt.
Även Zehera sprang ett hopplopp som hon nollade och inom referenstiden!
I helgen var vi i Märsta - Sigtuna för att tävla klass 1 och 2 på lördag. Söndag var det klass 2 och 3.
Yazza diskade sig i båda loppen på lördagen.
Crozza kom på 10:de plats av 40 hundar med 10 fel. Hon hade näst snabbaste tiden efter Matilda och Imze som vann!