Uppdatering!

Nu står sommaren för dörren och kvällarna är äntligen ljusare. Vilket innebär att de kan tillbringas ute längre tid.
Vilket innebär att bloggen blir lidande. Gå med i Facebook, där gör vi små uppdateringar titt som tätt!
Förra helgen åkte jag på vall-läger för att få råd hur vi kommer vidare. Väldigt givande och jag lärde mig en hel del.
Crozza går så fint när hon behåller lugnet.
Lite prat om hur vi skall gå banan.
Efter tre intensiva dagar var det dags att åka mot Torsby. Vi mellanlandade i Karlstad söndagkväll. Måndag klockan 10.00 var det samling för en kurs på två dagar som Maria Hagström höll i. Crozza och jag jobbade med framåtgående samt apportering. Maria är lugn och pedagogisk i sitt lärande och hon hade en hel del idéer.
Är fortfarande inte så övertygad om att vi skall hålla på med bruks. Spår är kul men lydnadsdelen kan jag vara utan! Dessutom tar det massor av tid från agility samt vallning.
Vi har haft besök av Eva Bodfäldt på klubben. Hon hade en clinic i koncentration.
Det faller ner några pusselbitar hela tiden i det stora pusslet hundträning. Där träffade vi matte till Crozzas halvbrosa! Kul att de bor ganska nära oss.
Lördag var det barnbarn samt lite agilityträning för Crozza.
Passade på att träna på promenaden...
Trångt att sitta vid sidan. Många som vill ha plats.
Bra fokus!
Söndag flyttade vi får. Nu står dom i sin nya hage med sjöutsikt. Letar efter två till tackor för att ha en grupp på 6 st. De kommer att alternera mellan två hagar. Verkar som dom trivs.
I går klarade Crozza 12 pinnar, från båda hållen, samt att jag kan stå stilla och springa ifrån henne. Kontaktfälten går framåt, så vi kan nog göra debut i juli. Har anmält alla hundarna till Berslagsveckan och om det går enligt planen så blir det 18 lopp!
Snart är min vår som jag skulle använda till kurser och träning över. Så nu är det bara att ge sig ut på agilityplanen och visa färg!

RSS 2.0