Crozza MH del 1

Crozza gjorde MH den 18:de april.
Här kommer den första delen.
Kontakt-Hälsning

Valborg!

Full fart kan man sammanfatta helgen som gick.
Började ledigheten på fredagseftermiddagen med agilityträning för Crozza. Nu har vi börjat med slalom igen och fyra pinnar var inget problem.
Lördag var hela familjen samlade för att fira Therese. Jag avslutade dagen med att lägga ett spår till Crozza. tre snusdosor, två pinnar samt slutpinne. En timme låg spåret. Under tiden gick vi en skön promenad runt sjön! Just det, Crozza plockade alla pinnar och snusdosor! Så roligt att spåra igen! Bara jag kommer igenom lydnanden så skall vi nog fixa apellen. Tränar momenten i lydnand för sällan,,, Inte bra, men eftersom det finns andra saker som är mycket roligare, så hamnar det långt ner på listan!
I morse åkte Crozza och jag till Nyköping för att träna vallning. Har känt att den senaste träningen inte har passat oss och vi har gått flera steg tillbaka. I dag fick jag kvitto på att min känsla var rätt! Vi jobbade i fålla och det gick bara bättre och bättre för varje  gång vi var i fållan. Sista gången hade vi ett riktigt fint pass!
Det kommer att bli så bra med vallningen...
Jobbade lite i trädgården för att avluta söndagen på agilityplan med Yazza. Tränade kontaktfält och gungan under en halvtimme.

RSS 2.0