Vad händer?

Långsamt går vi mot den ljusa tiden! Härligt! Snart kan vi vara tillsammans till sent på kvällen och göra det vi gillar!


I lördags var jag till Bäling! Vet ni var det ligger? Förlåt Anki, men det måste vara platsen Gud glömde!!
Nåväl. de har ett ridhus där med agilityhinder!
Tina och jag åkte dit på morgonen för att gå på kurs för Malin Elfström. Även Yvonne och Kjell dök upp! Anki, hon höll sig undan! Hmmm, undrar varför? Tror jag får se vad orsaken var på lördag.
Tillbaka till kursen. Vill bara påminna om att jag inte har tränat hundar eller mig på tre månader! Och vad händer? Det går så bra!!! Inte första övningen, då är det som vanligt, glömmer att titta på hunden och var tog Crozza vägen? Bakom ryggen!! Men efter att jag bryskt blev påmind om vår slogan "Titta på hunden", så skärpte jag mig!
Hur gick det för Crozza då? Så jäkla bra med tanke på hennes ålder och träningsuppehåll! Hon är helt underbar och har ändrat så mycket på sin attityd till omvärlden! Det var en riktig kick för mig och jag ser fram emot lördagen som kommer då vi skall drillas igen!
På söndag åkte Malin och jag till fåren för att träna i 25:an. Malin var förkyld och hade förvarnat att hon inte skulle orka springa och hålla i linan. Det är lugnt svarade jag kaxigt!  Men ni som känner Malin blir inte förvånad när  hon helt plötsligt stod engagerad i hagen och instruerade mig! Vi lärde Crozza vad "gå bort" innebär! Jag har tränat det utanför hagen och hon förstod vad vi ville snabbt! Stoppet är sämre! Sedan måste jag bestämma vad höger och vänster skall heta i hagen. Vad tycker ni fungerar bäst?
Fåren undrar nog vad som skall hända?

Kommentarer
Postat av: Maria

Hade ingen aning om att du har en blogg:-) Fina bilder!

2010-01-22 @ 01:21:37
URL: http://fullspeedforward.se
Postat av: martina

Låter härligt hörru!

2010-01-23 @ 11:01:57
URL: http://ellsonbus.blogg.se/
Postat av: Marie L

Bälinge---utanför Uppsala eller finns det fler. om det så har du ju varit och spårat väldigt nära tidigare!

Kram och ha en skön helg

2010-01-23 @ 11:27:46
URL: http://www.123minsida.se/Minos
Postat av: Maja, Link och Achilles

Härligt att komma igång med agilityn! Link får bara köra sina "running" (vi får väl se om vi får till det) men ha ääääälskar det! Har anmält till en hel hög med kurser i sommar faktiskt! Just det, ska du åka och tävla på Gotland iår, hahah, jag vet det långt dit men snart är vi där! Funderat mer på lag?

2010-01-23 @ 18:50:50
URL: http://greatwarrior.bloggplatsen.se
Postat av: Malin m. Vegas

Vad menar du med att hon ska gå bort? från dig eller från fåren? åhh jag vill oxå valla. Men hörde att du oxå ska med den 20 feb, va kul!!!

2010-01-25 @ 19:28:01
URL: http://http://truefriend.bloggplatsen.se
Postat av: Petra

Bälinge är en underbar plats där det finns en massa agilityhinder som bara liksom står och väntar på att någon hund ska komma och träna på dem!!! Ärligt lite synd att det ligger så "ödsligt".

Ha det bra!

2010-01-26 @ 23:41:29
URL: http://petrasbc.inc.se/
Postat av: tina

Hahah, jaa Bälinge... hahaha. Och jag som trott att jag bott på landet hahah.

Nu måste vi ses och träna snart. Kommer du i kväll?

Kram

2010-01-31 @ 11:21:56
URL: http://nixxa.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0