Valborg!

Full fart kan man sammanfatta helgen som gick.
Började ledigheten på fredagseftermiddagen med agilityträning för Crozza. Nu har vi börjat med slalom igen och fyra pinnar var inget problem.
Lördag var hela familjen samlade för att fira Therese. Jag avslutade dagen med att lägga ett spår till Crozza. tre snusdosor, två pinnar samt slutpinne. En timme låg spåret. Under tiden gick vi en skön promenad runt sjön! Just det, Crozza plockade alla pinnar och snusdosor! Så roligt att spåra igen! Bara jag kommer igenom lydnanden så skall vi nog fixa apellen. Tränar momenten i lydnand för sällan,,, Inte bra, men eftersom det finns andra saker som är mycket roligare, så hamnar det långt ner på listan!
I morse åkte Crozza och jag till Nyköping för att träna vallning. Har känt att den senaste träningen inte har passat oss och vi har gått flera steg tillbaka. I dag fick jag kvitto på att min känsla var rätt! Vi jobbade i fålla och det gick bara bättre och bättre för varje  gång vi var i fållan. Sista gången hade vi ett riktigt fint pass!
Det kommer att bli så bra med vallningen...
Jobbade lite i trädgården för att avluta söndagen på agilityplan med Yazza. Tränade kontaktfält och gungan under en halvtimme.

Kommentarer
Postat av: Marie L

Härligt med vallningen, hos vem vallar ni?

2010-05-02 @ 22:06:32
URL: http://www.123minsida.se/Minos
Postat av: Maja, Link och Achilles

Var du inte på agility tävling idag? Ska du köra på några inoff nu i maj? Vi körde också i fålla idag, hos Blomman. Gick kanon!

2010-05-02 @ 23:16:26
URL: http://greatwarrior.bloggplatsen.se
Postat av: Maja, Link och Achilles

Det var bara två hoppklass1 banor i söndags. Link fick bara köra en då vi skulle iväg och valla. Agilityn är vi inte klara med än, får se till fagersta kanske. . . Då ses vi nog den 13:e kanske! Kul! Vad kul med lite agilityträning. Vi har vilodag idag men imorgon ska vi till Rikars I igen!

2010-05-03 @ 10:42:39
URL: http://greatwarrior.bloggplatsen.se
Postat av: Pernilla & Hedda

Vad kul med vallningen!! :) Skönt att du har hittat hur du vill träna, så trist om det bara blir konflikt hela tiden i hagen, det ska vara roligt att valla!

2010-05-04 @ 22:47:52
Postat av: Emelie

Tack tack!Gott att du fick ändrat i vallningen så att det kändes bättre! Det är ju lite klurigt det där... Själv ska jag åka till ett nytt ställe imorgon och valla med både Kiwi och Vinna. Ska bli roligt! Lycka till på tävlingen i helgen med Yazza! Det kommer säkert gå kalasbra!

2010-05-11 @ 10:04:22
URL: http://www.mivinnas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0