Valpkurs!

Vi började på valpkurs i dag, Crozza och jag. Varje hund bör få egen tid, så några fritidsproblem har jag inte. Fick sticka från stan redan klockan 4 för att hinna. Riktigt skitväder, snöglopp med en plan som var en en stor lergrop. Men Crozza hon kämpade och jobbade på. Vi tränade på kontakt samt gå fint i koppel. Hmm, hon kan ju... Fin kontakt tyckte vår instruktör! Vad kan man inte göra med kokt kyckling och en rolig kampleksak. Nu får vi öva ordentligt på våra läxor. Dessutom skall vi lära in en cirkuskonst. Någon som har en idé? Berätta gärna hur jag tränar in den på ett smart sätt. Ni vet väl att jag är av den otåliga typen. Hon är lite rolig Crozza, när hon börjar bli trött så far hon runt som ett skållat troll.  Jag både blundar och håller för öronen. Sen bara kastar hon sig ner och somnar!


Kommentarer
Postat av: Malin med Vegas

Åhh kul med valpkurs, jag vill också gå men Vegas får tyvärr vänta tills efter nyår för jag hittade ingen bra kurs som stártade innan.Vegas gör också så där på kvällen, blir alldeles tokig..

2008-12-10 @ 23:12:17
URL: http://hundskoj.zoomin.se
Postat av: martina

Hon är för söt asså!!

2008-12-11 @ 10:57:47
URL: http://yevonde.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Hej! Vad snygg din blogg blev! Kul med valpkurs! Vi har lite träningstorka nu och passar på att vässa konditionen och musklerna i djupsnön. Jag skickar ett tips på cirkuskonst via mailen!

Ha det gott!

2008-12-11 @ 13:03:12
URL: http://ingridwi.blogg.se/
Postat av: Maja, Achilles & Link

ja du, Achilles är ju en baddare på konster! Gå slalom mellan benen är roligt, eller spela död! Kanske "skämmas" alltså lägga tassen över ena ögat, kan man öva in lätt med lite tejp(så hunden försöker ta bort det med tassen) och en klicker!

2008-12-13 @ 17:59:09
URL: http://warriors.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0